Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ 2012

ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 1
Παρακάτω θα βρείτε τις λύσεις μόνο από το 3ο και 4ο θέμα, που θεωρήθηκαν δύσκολα και σαφώς απαιτούσαν πολύ γερό διάβασμα από τους μαθητές. Από ότι θα δείτε οι λύσεις που είναι ενδεικτικές από τον διαχειριστή της σελίδας, είναι τουλάχιστον 7 σελίδες.Εύχομαι οι μαθητές μου στη ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ που είχα φέτος να έχουν καλά αποτελέσματα και να περάσουν στη σχολή που επιθυμούν.


Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΛΑΡΙΣΑ 88- ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ-ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ ΦΙΛΙΚΟ

Φιλικό παιγχίδι μεταξύ των Παλαιμάχων Λαρισαϊκού και Λάρισας 88, έγινε το απόγευμα στις 31 Μαίου 2012,στο γήπεδο του Ομορφοχωρίου και νικήτρια η ομάδα της Λάρισας 88 με σκορ 5-4.
Το παιγχίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις ενώ ξεχώρισε πολύ για το μεστό παιγνίδι του, ο Τάκης Δοξαράς, που αγωνίστηκε με την ομάδα της Λάρισας 88. Πέτυχε μάλιστα ένα πανέμορφο γκολ από μακρινή απόσταση, παρά την εκτίναξη του τερματοφύλακα του Λαρισαϊκού Κώστα Ρεντούμη. 
Τα γκολ των ηττημένων πέτυχαν: (1) ΜΟΤΣΙΟΣ, (2) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, (1) Φ.ΠΛΙΤΣΗΣ. Οι ηττημένοι μάλιστα απώλεσαν πέναλτυ από κακή εκτέλεση του ΝΑΝΟΥ.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ:  ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ  ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  ΤΑΤΙΑΣ Κ.   ΓΚΑΤΣΙΟΥΔΗΣ Χ.   ΜΟΤΣΙΟΣ Κ.  ΚΟΥΡΙΑΣ  ΚΥΡΙΤΣΑΚΑΣ Β.  ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ Γ.  ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Β.  kAZANTZHΣ . Έπαιξαν ακόμη ΠΛΙΤΣΗΣ Φ., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ., ΝΑΝΟΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ Κ., ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ,TΣΟΥΤΣΟΥΜΗΣ Κ.