Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ - ΔΟΞΑΣ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ 2011


Στις २३ Ιουνίου 2011 διηξήχθηκε στο γήπεδο της Δόξας Ομορφοχωρίου αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ του ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ - ΔΟΞΑΣ, προκειμένου να τιμηθούν οι μνήμες
των ΑΛ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, (πρωην ποδοσφαιριστής Δόξας), που τόσο άδικα χάθηκαν από τη ζωή και εν γένει από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.
Για την προσφορά των εκλιπόντων, αναφέρθηκαν με σύντομες ομιλίες τους οι κ. Γ
Κατσούλης, (Λαρισαικος), Πέτρος Ασίκογλου (πρόεδρος Δόξας) και Β Καραβασίλης.
Τώρα ως προς το αγωνιστικό μέρος, το παιγνίδι ήταν παρα πολύ όμορφο ,παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο , και νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ με σκορ 4-2
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ΛΙΑΠΗΣ (3) ΚΑΙ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ (1).
Των ηττημένων οι ΓΚΟΓΚΑΣ και ΑΛΕΚΤΟΡΙΔΗΣ.
Οι συνθέσεις: ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ: ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ , ΑΓΓΕΛΗΣ , ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ , ΤΣΟΥΤΣΟΥΜΗΣ, ΚΑΡΕΛΙΑΣ, ΜΟΤΣΙΑΣ, ΣΟΜΠΑΣΙΤΗΣ, ΡΟΒΟΓΛΙΔΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΣΧΟΙΝΑΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, (ΔΟΞΑΡΑΣ, ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ)

ΔΟΞΑ: ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΓΚΟΓΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΔΑΡΟΓΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΟΚΟΓΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, (ΑΛΕΚΤΟΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΑΡΟΓΛΟΥ, ΤΣΟΥΡΒΑΣ, ΜΠΙΤΗΣ, ΓΚΙΠΑΤΑΣ, ΒΑΛΑΣΗΣ, ΔΡΕΚΟΥΔΗΣ).
Οι δύο ομάδες έκαναν πλούσιες φάσεις, και μάλιστα είχαν, δοκάρια η Δόξα, ένα ο Λαρισαικός.
Στη φωτό απεικονίζεται ο Κορυφαίος της φιλικής αναμέτρησης, Γ। ΛΙΑΠΗΣ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2011

Δίνονται οι απαντήσεις στα ενδοσχολικά θέματα της Γεωμετρίας της Α Λυκείου από το σχολείο μας , κάνοντας κλικ παρακάτω. Οι απαντήσεις είναι ενδεικτικές και θα μπορούσαν να δοθούν και άλλες λύσεις από τους μαθητές.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑ 1
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑ 2
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑ 3